Activitati

Descopera

Atractiile Locale

Printre activitatile pe care le poti pune in practica aici putem aminti de plimbarile cu poneii, momente relaxante la ciubar sau hiking intr-un cadru natural. Plimbarile in natura iti vor aminti cu siguranta de momentele dragi din copilarie si vei aprecia toata energia oferita de aceste locuri. 

Fiecare vila are la dispozitie si o terasa in care te poti relaxa in timp ce servesti masa, o cafea sau bauturile preferate.

01.

Calarit

Iti punem la dispozitie posibilitatea de a calari ponei intr-un cadru natural si mirific. Vei descoperi placerea de a calari, iar totul se va desfasura in conditii de maxima siguranta. Si cei mici vor aprecia intalnirea cu poneii si vor fi pe deplin incantati.

02.

Hiking

Odata ce ajungi la noi, ai ocazia de a face drumetii si plimbari prin zona. Vei fi insotit in acest sens si iti vom arata toate locurile minunate din aceasta zona. Plimbarile in natura ofera cu siguranta avantaje multiple pentru sanatate si starea de spirit.

cazare calimanesti
03.

Ferma de animale

Dispunem de ferma de animale, iar acest lucru inseamna ca ai ocazia de a te bucura de reintalnirea cu animalele copilariei. La noi poti vedea ponei, gaini, rate, porci, vite Angus, etc. Le poti hrani si te poti bucura pe deplin de prezenta lor.

04.

Pescuit

Daca te pasioneaza pescuitul la noi vei avea ocazia de trai momente minunate. Iti oferim ocazia de a pescui intr-un cadru minunat, in care te vei relaxa si te vei incarca cu energie. Poate prinzi si pestisorul de aur, iar atunci concediul poate deveni mai palpitant.

cabana munte
05.

Ciubar

De cand astepti un moment de relaxare in natura, departe de toata agitatia? Ei bine, iti oferim acest rasfat si iti punem la dispozitie un ciubar in care te poti relaxa alaturi de persoanele dragi. Vei fi cu siguranta impresionat in mod placut de apa calda din ciubar si de privelistea exterioara.

06.

Gatit la tuci

Daca alegi sa vii la noi cu un grup de persoane, putem gati impreuna la tuci si te vei bucura de o mancare delicioasa. Toti cei prezenti isi vor aduce cu siguranta aminte de gustul mancarii de altadata, iar savoarea te va face sa te intorci iar la noi.